Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Camilla Morton

Kako hodati u štiklama : Djevojački vodič o svemu i svačemu

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Nataša Tomanović
  • 10/2006.
  • 498 str., meki uvez
  • ISBN 9537164136
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Znaš li promijeniti osigurač? Gumu? Raspoloženje? Je li ti šav ravan? Vrijedi li to i za tvoje zidne tapete? Znaš li se služiti odvijačem, a ne samo ispijati koktel jednakog naziva? Cvjetaju li ti ruže u cvjetnjaku i jesi li napunila ipod? I znaš li hodati u sandalama s potpeticom? Znaš li izaći iz auta u minici, ispržiti cd, a ne zapaliti toster? Ako je odgovor ne, vrijeme je da se suočiš s vlastitim strahovima i dopustiš da ti «Kako hodati u štiklama» objasni tajne modernog načina života.

Od procjene vina do razumijevanja suvremene umjetnosti, ulaganja u pokeru, nošenja šešira i mijenjanja žarulje, «Kako hodati u štiklama» pomoći će vam da naučite živjeti sa stilom. U istraživanju je autorici, Camilli Morton, nesebično pomogao cijeli niz stručnjaka – uključujući Manola Blahnika, koji će vam reći kako izabrati cipelu, Giselle, koja objašnjava kako dobro izgledati na fotografiji i Anyu Hindmarch, koja otkriva kako spakirati stvari u kovčeg.

Camilla Morton pratila je modna zbivanja mnogo prije nego što je postala njihovim dijelom. Studirala je modu na koledžu St. Martins, a na završnoj je godini studija radila za Vogue. Zatim se odselila u Pariz, ne da usavrši svoj francuski, već svoj izgled. Ondje je radila za Johna Galliana u modnoj kući Christian Dior. Trenutačno živi u Londonu i piše o modi za The Times, The Telegraph, Harpers Bazaar i TIME. Povremeno je urednica u časopisima Harpers i Queen.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –