Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Penny Palmano

Da, molim. Hvala! : Osnovni vodič za učenje djece dobrom ponašanju

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Branka Lucarić
  • 11/2006.
  • 270 str., meki uvez
  • ISBN 9532510184
  • Cijena: 13.01 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Što god danas kupujemo dolazi s krutim i sasvim određenim uputama. Bez obzira radi li se o gaćicama ili tavi, dobivamo iscrpne upute za njihovo održavanje. Dijete nam, međutim ne dolazi s uputama. Jednoga dana naprosto odlazimo od kuće i vraćamo se s malim ljudskim bićem koje potpuno ovisi o nama i traži ljubav, hranu, utjehu, obrazovanje, odjeću, dom, i da od njega napravimo uravnoteženo, pristojno, prilagođeno, samopouzdano stvorenje. MOLIM? Odgovornost za sve nabrojano dovoljna je da se svaki roditelj preznoji i legne u zamračenu sobu s velikom čašom napitka za smirenje živaca. Dakle, je li jednostavno stvar sreće ako imamo djecu koja se dobro ponašaju i uživamo s njima, ili nevjerojatne loše sreće da imamo neukrotive, neotesane, neuljudne male "vragove" koji su nam neprekidna noćna mora i neprilika?

"Za ime svijeta, zašto to dopuštaju djeci?" "Samo da ne dovedu svoju groznu djecu." "Zašto dopuštaju djeci da se tako ponašaju?"

Zvuči vam poznato? Zamislite da umjesto toga primate komplimente na račun ponašanja svoje djece. Moguće je i to. Dobra vijest jest da nikada nije prerano započeti, niti prekasno za temeljitu promjenu u ponašanju vaše djece. Ovo iskustvo iz prve ruke, ispunjeno poučnim savjetima, te humorom i anegdotama, poučit će vas kako naučiti djecu pristojnu ponašanju kod kuće, u restoranima, zračnim lukama, vlakovima i na javnim mjestima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –