Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dario Rukavina

Buddha u supermarketu

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • 11/2006.
  • 136 , meki uvez
  • ISBN 9531788073
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Blog je i u Hrvatskoj postao sve rašireniji oblik komunikacije. Ipak, među tisućama web logova, uvijek se nađu oni koji malo više plijene pažnju čitatelja i postaju čak i svakodnevno odredište u nepreglednom prostranstvu Interneta. Jedan od takvih je zasigurno i blog Buddha u supermarketu, o kojem sam autor, blogerima poznat kao Porto, kaže: "Na ovom blogu moći ćete pratiti moju potragu za Buddhom po supermarketima u Hrvata. Čak i nedjeljom, na Dan Gospodnji."

Knjiga «Buddha u supermarketu» zapravo je zbirka kratkih priča sa istoimenog bloga. Među pričama se mogu naći one koje će nasmijati, one koje će rastužiti ili, vrlo često, natjerati na razmišljanje - o društvu u kojem živimo, strahovima, međuljudskim odnosima i svemu onom s čim se svakodnevno susrećemo.

Dario Rukavina rođen je 1972. godine u Zagrebu. Diplomirao na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Zagrebu. Piše poeziju i prozu. Objavljivao u časopisima za književnost Quorum, Vijenac, UV, RE, magazinu Cosmopolitan, Karlovačkom tjedniku, Večernjem listu, raznim internetskim književnim portalima, blogu, digitalnoj zbirci online poezije i proze «Ink King», zbirkama «Ekran Priče». Pobjednik je natječaja INE za književno stvaralaštvo u 2003. godini, natječaja za kratku priču časopisa KAmeleon, 2005, te natječaja za SF priču udruge GAIA, 2005.

Uređuje online časopis Priče s blogerske strane weba i književni portal grupe B.O.R.G. Autor je zbirke poezije «Tri dana», Naklada MD, biblioteka Quorum, Zagreb.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –