Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maria Constantino Helen Digby

Psi : Sveobuhvatni vodič kroz pseći svijet

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 11/2007.
  • 256 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532510355
  • Cijena: 33.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Klišej je reći da je pas najbolji čovjekov prijatelj, ali ta tvrdnja već tisućama godina dobiva potvrdu. Ljudska bića i psi na mnoge načine dijele simbiotski odnos: ljudi uzimaju pse kao kućne ljubimce, te skrbe o njima u zamjenu za društvo, zaštitu i bezuvjetnu odanost. Čovjek i pas su tijekom stoljeća razvili jedinstveno, nerazdvojno partnerstvo. Biti vlasnikom psa privilegija je i odgovornost, ali pseću odanost treba uzvratiti praktičnom njegom, sigurnošću i poštovanjem. Psi su ljudima pružali podršku i zaštitu - fizički i psihološki - tisućama godina, a najmanje što ljudska rasa može učiniti nakon tako dugotrajnog odnosa je pobrinuti se da njihovi kućni ljubimci budu zadovoljni i sretni.

Ovaj je vodič odličan izbor za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse. Pun korisnih savjeta i podataka, kao i odličnih fotografija, on sadrži sve što trebamo znati o našim najvjernijim prijateljima.

Prvi dio knjige bavi se njegom pasa, daje savjete o svim aspektima skrbi o psima, od biranja psa ili šteneta, preko školovanja, hranjenja i dotjerivanja, do postupaka i njege tijekom bolesti.

Drugi dio sadrži popis više od 250 pasmina, uključujući najpopularnije pasmine iz svih krajeva svijeta, kao i manje poznate pse. Kratke bilješke daju osnovne podatke o podrijetlu i karakteristikama pojedinih pasmina, uz informacije o razvoju novih psećih pasmina.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –