Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tony Buzan

Savršeno pamćenje : Oslobodite snagu svog uma i povećajte pamćenje

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Iva Brčić, Luka Brčić
  • 12/2007.
  • 95 str., meki uvez
  • ISBN 9789532510492
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
- Kako ocjenjujete svoje pamćenje? Dobrim ili lošim?
- Pamtite li dobro neke stvari, a neke ne?
- Kako pamtite: Činjenice? Lica? Rođendane?
- Vjerujete li da se vaše pamćenje pogoršava s godinama?
- Brine li vas prisjećanje informacija pod pritiskom na poslu ili na ispitu?
- Želite li zapamtiti sve što poželite?

Ova korisna knjiga pruža vam tehnike koje se lako razumiju i objašnjenja kako razviti odlično pamćenje koje će vam omogućiti da problemi s pamćenjem i slabim zadržavanjem informacija postanu stvar prošlosti. Bazirajući se na tehnikama koje je autor detaljno objasnio u knjigama «Savršeno pamćenje» ("Use your memory") i «Master Your Memory», stvorio je ovu knjigu za ljude s nedostatkom vremena i u stalnom pokretu, koji žele jasne upute za povećanje svoje snage pamćenja.

Kroz ovu knjigu dobit ćete informacije koje će vam pomoći shvatiti, poboljšati i pojačati vaše pamćenje. Naučit ćete praktične tehnike i vježbe kako bi vaše pamćenje počelo funkcionirati brže, djelotvornije i efikasnije nego ikada prije.

«Dvadeset i prvo stoljeće je nazvano "Stoljeće mozga", i ušli smo u izuzetno živahno doba otkrića i moždanog buđenja. Vaše pamćenje i vaša sjećanja za vas su jedinstvena zbog toga što nitko drugi ne može doživjeti život kakvim ga vi vidite i osjećate. Samo vi znate kako doživljavate svijet i samo vi možete odabrati kako i kada dozvati prošla iskustva. Vidjet ćete da se nekih sjećanja sjećate "kristalno čisto", dok su vam druga zamućena kao blatna voda ili varljiva kao leptir na krilu. No, kada završite s čitanjem ove knjige, moći ćete pamtiti sve što želite s nevjerojatnom jasnoćom zbog toga što ćete imati alate za upotrebu uma i pamćenja efikasnije i snažnije nego ikada prije». (Tony Buzan)

***

Tony Buzan je autor «Mentalnih mapa» i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –