Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Peter Freund

Laura i kletva Zmajskih kraljeva

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Denisse Mandekić Krajišnik
  • 05/2009.
  • 455 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532510867
  • Cijena: 22.43 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Već se vjekovima nijedno ljudsko biće nije živo vratilo iz Kraljevstva zmajeva. No, samo zmajevi imaju zvjezdano željezo, dragocjeni metal koji Laura Leander treba da ponovno iskuje slomljeni mač Bljesak. Samo uz pomoć tog mača može pobijediti Crnog kneza Borborona koji joj je zarobio oca. Zmajski kraljevi također ogorčeno brane svoje blago, a Borboron je na Lauru nahuškao Sveždera Gurguliusa. Djevojčica je već pomislila da joj nema spasa...

"Laura i kletva Zmajskih kraljeva" je dugoočekivani četvrti nastavak Laurinih avantura iz serijala 'Laura' Petera Freunda. Do sad su kod nas objavljeni: "Laura i Pečat Sedam mjeseca", "Laura i tajne Aventerre" te "Laura i zagonetka Srebrne Sfinge".

Peter Freund živi i radi u Berlinu. Već je godinama aktivan u filmskoj i televizijskoj industriji; najprije je radio kao upravitelj i direktor mnogih kina, zatim je iznajmljivao filmove, a od 1993. g. radi kao producent. Kao autor, dramaturg i producent zaslužan je za mnoge televizijske produkcije.

S "Laurom i tajnom Aventerre" (2002.) I "Laurom i pečatom sedam mjeseca" (2003.), kao i "Laurom i zagonetkom srebrne sfinge" (2004.) koje je objavila Izdavačka kuća Ehrenwirth [IPD], stekao je veliki broj obožavatelja. Njegove su knjige objavljene u sedamnaest zemalja.

Većinu je svojih likova izmislio za svoju djecu, koja su u međuvremenu odrasla. Ona se nisu mogla naslušati njegovih maštovitih priča. Pripovijedanje ga veseli i dan-danas; stoga za svoje čitatelje drži u pripravnosti još mnogo napetih Laurinih avantura.

Više o Lauri na stranici: www.laura.com.hr

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –