Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anne Deans

Vaša trudnoća

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Katarina Hodalj, Iva Divljaković
  • 10/2009.
  • 392 str., karton
  • ISBN 9789532510935
  • Cijena: 38.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Od svog prvog objavljivanja 2003. knjiga "Vaša trudnoća" pokazala se neprocjenjivom svim trudnicama i očevima u iščekivanju djeteta. Stvorena uz pomoć tima stručnjaka iz područja ginekologije, poroditeljstva i pedijatrije, liječnika, primalja i patronažnih sestara, poučavatelja tehnika prirodnog porođaja, dojenja i njege djeteta, ova knjiga teži biti sveobuhvani priručnik vaše trudnoće, koji će vam dati odgovore na mnoga pitanja.

Iako knjiga ne može zamijeniti njegu i pažnju liječnika, ona može nadomjestiti savjet, objasniti postupke, dati korisne napomene ili odgovoriti na mnoga pitanja, koja se možda ne biste niti sjetili postaviti.

Revidirano izdanje "Vaše trudnoće" nastavlja obrađivati svaki segment trudnoće, porođaja i roditeljstva. Ono pruža praktične i umirujuće savjete o svim aspektima trudnoće i ranog roditeljstva, od pretporodajne njege koja će vam biti potrebna i emocionalnih pitanja do njege vašeg novorođenčeta i vašeg tijela nakon porođaja.

Također, knjiga sadrži brojne specijalne priloge, poput ilustracija u prirodnoj veličini, fotografija u boji i najnovije 3-D slike, koje će vam omogućiti uvid u razvoj vašeg djeteta tjedan po tjedan. Posebno presavinute stranice daju vam jednostavan vodič o onome što možete očekivati u svakom od tri tromjesečja.

Opsežna poglavlja o prehrani, vježbama i onome što trebate činiti kako biste zadržali dobro zdravstveno stanje pomoći će vam u ostvarenju zdrave trudnoće i pripremiti za porođaj kakav želite.

Nadalje, ova knjiga sadrži savjete o emocionalnim aspektima trudnoće i za vas i za vašeg partnera. Nakon rođenja vašeg djeteta, daljnja poglavlja sadrže informacije o brizi o sebi i svome tijelu, te kako, kupati, premotati, oblačiti i nositi svoje novorođenče.

Dva referentna poglavlja čine temeljit vodič o pregledima i postupcima sa kojima se možete susresti u trudnoći, te o liječenju medicinskih oboljenja i problema koji mogu utjecati na vas ili vaše novorođenče.

Najvažnije od svega, "Vaša trudnoća" je osmišljena kako bi vam pomogla u stvaranju pozitivnog stava, koji se pokazao jednim od najvažnijih čimbenika zadovoljnog iskustva porođaja. Sa znanjem i razumijevanjem, izazov trudnoće i roditeljstva možete prihvatiti sa samopouzdanjem.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –