Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Goran Tribuson ×

Najava • 08.05.2019.

Promocija romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce'

Promocija novog romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce' održat će se u srijedu 8. svibnja u zagrebačkoj knjižari Znanje u Gajevoj. Jednu od 'najljepših ljubavnih priča novije hrvatske književnosti' uz autora će predstaviti Julijana Matanović i Denis Derk.
Najava • 12.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Subota, 12. 11.

U subotu ćemo saznati tko je ovogodišnji dobitnik nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu, a svoje će knjige potpisivati: Slavenka Drakulić, Stipe Božić, Kristian Novak, Jasna Horvat, Miro Gavran, Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Goran Tribuson, Tomislav Torjanac, Anita Šupe, Milana Vlaović, Edi Matić, Davor Mandić...
Najava • 16.12.2014.

Balkan Noir predstavlja Propali kongres Gorana Tribusona

Biblioteka Balkan Noir donosi svoj sedmi naslov - 'Propali kongres' Gorana Tribusona, a vi imate priliku, u utorak 16. prosinca, u veseloj predblagdanskoj atmosferi Book Caffea saznati više o biblioteci i novom romanu. U tome će vam pomoći Gorani Tribuson i Gavranović, Zoran Maljković i Sonja Šarunić.
Najava • 15.11.2009.

Nedjelja na Interliberu

I posljednji dan ovogodišnjeg Interlibera posjetiteljima će, uz brojne popuste i pune vrećice knjiga, donijeti iznenađenja u vidu gostovanja autora. Svi zainteresirani moći će se podružiti i popričati s domaćim autorima velikog formata, Pavlom Pavličićem, Goranom Tribusonom, Mirom Gavranom i Mirjanom Krizmanić.
Kritika • 17.12.2008.

Goran Tribuson : Divlja plaža

Tribusonova je "Divlja plaža" fino izbalansirani spoj kriminalističkog, ljubavnog i socijalnog romana, odnosno mračna priča u čijem je središtu gotovo 60-godišnji nekadašnji pripadnik Legije stranaca i vojnik, a sada bagerist na ilegalnoj šljunčari, Žaki. Jedan bagerom iskopan leš naglo će pokrenuti i ubrzati Žakijev život, iako se činilo kako je riječ o "bivšem" čovjeku kojem se sve već dogodilo...