Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

interliber ×

Najava • 13.11.2018.

37. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija na Interliberu

Na prepoznatljivom štandu MDC-ove Izložbe izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija ove godine bit će izloženo čak 722 nova naslova tiskanih i elektroničkih publikacija.
Najava • 12.11.2018.

Norveški pisac Bobbie Peers gostuje u Zagrebu

Norveški pisac, redatelj i scenarist Bobbie Peers gostuje u Zagrebu u sklopu projekta Mala slova, osmišljenog za djecu i mlade koji se održava u Knjižari Ljevak. Autor popularne trilogije za mlade o Williamu Wentonu predstavit će svoje knjige 12. studenog u Knjižari Ljevak te 13. studenog na Interliberu.
Najava • 08.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Utorak, 8. 11.

Kad se jednog od ovih dana uputite na Interliber ne propustite zaviriti u Vodič kroz događanja na Interliberu koji ćemo vam svakodnevno pripremati, kako ne biste propustili susret s omiljenim autorom, promociju nove knjige, korisnu radionicu ili pak program znastvene kulture koji vas očekuje u sklopu Znanstvenog kvarta.
Vijest • 26.10.2015.

INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila 10. - 15.11.2015.

INTERLIBER ove godine svoja vrata otvara 10. studenog i traje do nedjelje, 15. studenog 2015. Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dok posebno osmišljeni dodatni sadržaj Interlibera nosi naziv ZNANSTVENI KVART.
Najava • 14.11.2009.

Subota na Interliberu

Subota na Interliberu donosi nekoliko zanimljivih predstavljanja - premijerno predstavljanje zbirke priča, od fikcije do prisjećanja na velikane domaće i svjetske glazbene scene "Zvučni zid", Stephan Lupino predstavit će svoju monografiju u izdanju Algoritma, a biti će predstavljena i biografija Michaela Jacksona "Između čarolije i ludosti". 
Najava • 15.11.2008.

Subota na Interliberu

Najava • 14.11.2008.

Petak na Interliberu..

Najava • 13.11.2008.

Četvrtak na Interliberu

U četvrtak, 13. studenog 2008. na Interliberu se nastavlja s aktivnostima predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati Vjekoslava Huljić, Ana Tajder, Goran Petercol, Branislav Glumac, Enes Kišević, Hrvoje Šalković, Darko Macan, Daniel Bele, Daniela Angelina Jelinčić, Sanja Muzaferija i Daniela Trbović.
Najava • 12.11.2008.

Srijeda na Interliberu

U srijedu, 12. studenog 2008. Interliber otvara svoja vrata. Uz knjige, očekuju vas i brojna događanja - okrugli stolovi, promocije, razgovori s piscima, književnim kritičarima, književne radionice, izložbe i dr. Od događanja u srijedu, izdvajamo promocije knjiga Milana Vukovića, Sanje Pilić, Ludwiga Bauera, Mire Simčića, Zorana Krušvara i Damira Miloša.
Najava • 08.11.2007.

Fraktura na ovogodišnjem Interliberu

Fraktura će se na ovogodišnjem Interliberu predstaviti novim knjigama ali i velikim brojem promocija novih izdanja. Danas je na programu promocija romana Bode Kirchhoffa “Šundroman”, te promocija romana Sibile Petlevski “Moj Antonio Diavolo”, a do kraja Interlibera očekuje vas još mnogo promocija i velikih popusta na stara izdanja…