Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

interliber ×

Vijest • 11.11.2019.

Odabrano pet finalista nagrade Ful kulturno – proglašenje pobjednika na Interliberu

Odabrano je pet finalista koji ostaju u utrci za nagradu Ful kulturno koja pobjedniku donosi 10.000,00 kn i naslov najbolje brendiranog kulturnog događanja 2019. Pobjedniku natječaja nagrada će biti uručena u subotu, 16. studenog na Interliberu.
Vijest • 08.11.2019.

Knjigodar - akcija pomoći školskim knjižnicama tijekom Interlibera

Hrvatska udruga školskih knjižničara i ove godine provodi akciju Knjigodar za vrijeme trajanja sajma knjiga Interliber, s ciljem stvaranja boljih materijalnih preduvjeta za rad jedne školske knjižnice po odabiru Povjerenstva. Akcija je zamišljena kao prikupljanje knjiga tijekom Interlibera, a pozvani na sudjelovanje su nakladnici, ustanove i građani.
Najava • 13.11.2018.

37. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija na Interliberu

Na prepoznatljivom štandu MDC-ove Izložbe izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija ove godine bit će izloženo čak 722 nova naslova tiskanih i elektroničkih publikacija.
Najava • 12.11.2018.

Norveški pisac Bobbie Peers gostuje u Zagrebu

Norveški pisac, redatelj i scenarist Bobbie Peers gostuje u Zagrebu u sklopu projekta Mala slova, osmišljenog za djecu i mlade koji se održava u Knjižari Ljevak. Autor popularne trilogije za mlade o Williamu Wentonu predstavit će svoje knjige 12. studenog u Knjižari Ljevak te 13. studenog na Interliberu.
Najava • 08.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Utorak, 8. 11.

Kad se jednog od ovih dana uputite na Interliber ne propustite zaviriti u Vodič kroz događanja na Interliberu koji ćemo vam svakodnevno pripremati, kako ne biste propustili susret s omiljenim autorom, promociju nove knjige, korisnu radionicu ili pak program znastvene kulture koji vas očekuje u sklopu Znanstvenog kvarta.
Najava • 14.11.2009.

Subota na Interliberu

Najava • 15.11.2008.

Subota na Interliberu

Subota na Interliberu donosi nekoliko zanimljivih programa, od kojih izdvajamo predstavljanje biblioteka “Regina” na kojoj će se publici predstaviti Milana Vlaović, Željana Giljanović, Sanja Bilić i Maša Kolanović te književno glazbenu večer ‘Lude sedamdesete’ na kojoj o kulturi sedamdesetih govore i glazbu puštaju Milica Lukšić i Igor Čumandra. Renato Baretić će potpisivati...
Najava • 14.11.2008.

Petak na Interliberu..

Petak na Interliberu donosi brojna događanja od kojih izdvajamo dodjelu nagrade ‘LICE KNJIGE’, likovne, strip i ekološke radionice, te nezaobilazna predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati: Aleksandra Kardum, Zvonko Todorovski, Josip Mlakić, Srećko Horvat, Mile Stojić, Lana Bitenc, Andrija Škare, Sanja Pilić i Ante Krstulović, te strani pisci Katarzyna Kotowska,...
Najava • 13.11.2008.

Četvrtak na Interliberu

U četvrtak, 13. studenog 2008. na Interliberu se nastavlja s aktivnostima predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati Vjekoslava Huljić, Ana Tajder, Goran Petercol, Branislav Glumac, Enes Kišević, Hrvoje Šalković, Darko Macan, Daniel Bele, Daniela Angelina Jelinčić, Sanja Muzaferija i Daniela Trbović.