Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jasna Žmak ×

Najava • 09.10.2019.

Leykam International i Akademija dramske umjetnosti organiziraju promociju knjige 'Predavanje kao izvedba, izvedba kao predavanje' Jasne Jasne Žmak

Leykam International i Akademija dramske umjetnosti organiziraju promociju knjige 'Predavanje kao izvedba, izvedba kao predavanje – o proizvodnji znanja u umjetnosti' autorice Jasne Jasne Žmak. Promocija će se održati u srijedu 9. listopada na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Vijest • 25.03.2019.

12. Monte Librić predstavlja autore recentnih naslova hrvatske i talijanske književnosti za djecu

Festival dječje knjige Monte Librić i ove godine donosi promocije knjiga i zanimljive razgovore s domaćim i inozemnim piscima i ilustratorima za djecu.
Vijest • 04.12.2018.

Skribonauti pokreću newsletter kampanju 'Nastavi priču'

Udruga Skribonauti pokreće newsletter kampanju naziva 'Nastavi priču'. Svi koji se pretplate u naredna tri tjedna primat će do sada neobjavljene priče hrvatskih spisateljica, inspirirane fragmentima koje su napisale zatvorenice Ženske kaznionice u Požegi.
Najava • 22.11.2016.

Krnja književnost : Jasna Jasna Žmak

U programu Književni budoar, u Booksi će u utorak 22. studenoga gostovati mlada dramaturginja, scenaristica i spisateljica Jasna Jasna Žmak. Pitanja s kojima će se pozabaviti gošća i voditelj tribine Tomislav Augustinčić odnosit će se na pojam i definiciju lezbijske proze, a otvorit će se i neke srodne književne teme...
Najava • 17.03.2016.

Na Bookvici gostuju Jasna Jasna Žmak i Goran Ferčec

Književni program Bookvica u splitskom klubu Quasimodo u goste dovodi dvoje autora čije su knjige posljednjih mjeseci zadobile poprilično medijske pozornosti: Gorana Ferčeca, koji je u studenom prošle godine objavio hvaljenu zbirku eseja 'Priručnik za jučer' i Jasnu Jasnu Žmak, koja je otprilike u isto doba objavila svoj prvi roman / zbirku priča 'Moja ti'.