Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tomislav zajec ×

Vijest • 18.11.2018.

Dodijeljene nagrade Ovca u kutiji 2018. za najbolju hrvatsku slikovnicu

U subotu, 17. studenoga dodijeljena su priznanja i nagrade za najbolju hrvatsku slikovnicu Ovca u kutiji. Nagradu stručnog žirija dobili su Tomislav Zajec (tekst) i Tomislav Zlatić (ilustracije) za slikovnicu 'Dječak koji je želio biti tigar'. Ovca u kutiji dječjeg žirija pripala je Borisu Kralju za autorsku slikovnicu 'O mački, ribi i ostalima'.
Najava • 01.06.2017.

KVARTal : Zajec, Matko Turčinović, Baković

U zagrebačkoj Knjižnici Vladimira Nazora održat će se kvartovski pjesnički susret - KVARTal na kojem će nastupiti pjesnici mjeseca – svibnja, lipnja i srpnja: Tomislav Zajec, Tihomir Matko Turčinović i Sanja Baković. Oni će problematizirati pitanja razumijevanja i opstanka poezije, kao i međusobnog razumijevanja pjesnika.
Najava • 15.03.2017.

Predstavljanje novih knjiga Martine Vidaić i Tomislava Zajeca

Predstavljanje novih knjiga pjesama Martine Vidaić 'Tamni čovjek Birger' i Tomislava Zajeca 'Katolička krivnja' održat će se u srijedu 15. ožujka u Botaničaru u Zagrebu. Knige će predstaviti Martina Vidaić, Tomislav Zajec i Marko Pogačar.
Najava • 11.09.2015.

Program zadnjeg dana Festivala svjetske književnosti 2015.

U programu zadnjeg dana Festivala svjetske književnosti predstavit će se Tomislav Zajec, Tanja Radović i Branko Čegec, a razotkriti Oto Horvat i Filip David. Prikazat će se i film 'Kad smo sanjali' snimljen prema romanu Clemensa Meyera.
Najava • 15.05.2014.

9. međunarodni festival suvremene poezije - Brutal

9. međunarodni festival suvremene poezije održat će se od 15. do 17. svibnja, u prostorima klubova Kino Grič i Sublink u Zagrebu. Ove godine Festival predstavlja ukupno 5 mladih i priznatih autora iz: Finske (Catharina Gripenberg), Portugala (Filipa Leal), Njemačke (Anja Utler), Nizozemske (Kira Wuck) te iz Hrvatske (Tomislav Zajec).
Najava • 13.12.2005.

Večeras Ljudožderi