Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.06.2018.

Četvrto zagrebačko More knjiga
Održava se
29.06.-08.07.2018.

Četvrto izdanje kulturnog događanja More knjiga održat će se od 29. lipnja do 8. srpnja 2018. na zagrebačkom Zrinjevcu. U organizaciji Lumen izdavaštva i ove se godine popularna lokacija pretvara u egzotičnu plažu na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga na hrvatskome i engleskom jeziku.

Plaža na Zrinjevcu ove će godine biti tematski jedinstvena, oblikovana u egzotičan nomadski, beduinski svijet intenzivnih boja i ugodnih prostirki. Trebate samo zauzeti mjesto, odabrati knjigu i uz kavu ili koktele inspirirane knjigama zaploviti u neke nepoznate svijetove.

Osim knjiga koje će biti ponuđene u Lumenovoj kućici, u ponudi su i osvježenja te slatki i slani zalogaji. Kako bi atmosfera bila što ugodnija, u večernjim će satima posjetitelje zabavljati DJ-evi i jazz-bend, a u utorak 3. i srijedu 4. srpnja u suradnji s Motovun Film Festivalom bit će prikazana i dva filmska naslova.

Prve subote, 30. lipnja, u jutarnjim satima održat će se glazbeni doručak na travi a sljedeće subote, 7. srpnja mladi će umjetnici ilustrirati scene iz svojih omiljenih knjiga.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –