Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 21.09.2009.

Prirodno i slatko u Makronovi

Povodom izlaska nove knjige Jadranke Boban Pejić "Prirodno i slatko: Cjeloviti deserti bez šećera", nakladnička kuća Planetopija organizira druženje za medije - 'U svijetu prirodnog i slatkog' - koje će se održati u utorak, 22. rujna 2009. u 11 sati u Makronovi u Zagrebu (Ilica 72/1).

Jadranka Boban Pejić
, prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj i dobitnica uglednog svjetskog priznanja Gourmand World Cookbook Award, predstavit će vam svoju novu knjigu "Prirodno i slatko" i dotaknuti brojne aktualne teme vezano uz slatko.

Na druženju povodom izlaska knjige s vama će podijeliti zanimljivosti oko toga kako je nastajala knjiga, kakve recepte nudi, što učiniti kad se nađemo pred slatkim izazovom, je li potreba za slatkim prirodna, zašto je šećer pošast modernog doba, što sa smeđim šećerom, zašto su cjelovite namirnice izvor zdravlja i temelj zdrave prehrane, koji su prirodni zaslađivači i zašto su dobri, te na kraju otkriti i poneki praktični savjet.

A da ne bi sve ostalo samo na priči, Ana Janjatović Zorica, učiteljica kuhanja u Makronovi , pripremati će recepte iz kuharice u kojima će svi svi zaljubljenici u slatkiše moći uživati bez straha od suviška šećera jer se radi o prirodnim desertima bez šećera u kojima mogu bezbrižno uživati!

Nova knjiga Jadranke Boban Pejić nudi jednostavne i ukusne deserte s potpuno prirodnim i cjelovitim sastojcima koji ne ugrožavaju zdravlje. Kreme, pudinzi, kolači, keksi, torte… od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicija za posebne prigode.

Nastala na temelju kuharice "Prirodni deserti" Jadranke Boban Pejić objavljene prije 20 godina, ova raskošno opremljena knjiga nudi proširen teorijski uvod, nove i do sada neobjavljene recepte te primamljive fotografije. Kulinarski savjeti kao i „male tajne“ pomoći će vam da s lakoćom razveselite svoje najbliže

Promocija knjige održat će se u četvrtak, 24. rujna 2009. u 19 sati u Makronovi, Ilica 72/1, Zagreb.

Ulaz slobodan!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –