Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Green

Gradovi na papiru

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Mladen Janković
  • 07/2015.
  • 316 str., meki uvez
  • ISBN 9789537213800
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Quentin Jacobson od djetinjstva je zaljubljen u lijepu i pomalo divlju Margo Roth Spiegelman, no ona je za njega oduvijek bila zagonetka: nitko nije bio tako hrabar i odlučan kao ona, ali nitko ne bi iznenada postao tako hladan i nepristupačan. Ništa se nije promijenilo ni kada su poodrasli. Stidljivom Quentinu preostalo je jedino da živahnu i školskim legendama ovjenčanu Margo obožava izdaleka. Tako je bilo sve dok mu jedne večeri nije zakucala na prozor i zatražila da s njom pođe u cjelonoćnu osvetničku akciju.

Nije ju mogao odbiti. U jednoj noći Quentin odbacuje sve svoje strahove i postaje dio Margoina univerzuma. Nakon te sasvim otkvačene i nezaboravne zajedničke noći Margo već sutradan nestaje. Da bi je pronašao, Quentin mora svoj život postaviti naglavce i slijediti tragove koje je Margo ostavila i za koje vjeruje da će ga odvesti k njoj.

Uvijek enigma, Margo za Quentina sada postaje misterij i sve se jasnije nameće pitanje: Tko je prava Margo?

"Gradovi na papiru" novi je romana autora bestselera "Greška u našim zvijezdama".

***

John Green je nagrađeni autor s popisa bestselera New York Timesa koji se može pohvaliti nagradama kao što su Printz Medal, Printz Honor i Edgar Award. Dvaput se našao u finalu književne nagrade LA Timesa. S bratom Hankom, John je polovica Vlog-brothersa (Youtube.com/vlogbrothers), jednog od najpopularnijih video-projekata na svijetu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Gradovi na papiru –

– Gradovi na papiru (Paper Towns - Official Trailer) –

– Gradovi na papiru - John Green –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –