Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Samantha Young

India Place

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Marija Miše
  • 10/2015.
  • 312 str., meki uvez
  • ISBN 9789537213893
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nakon što je cijeli svijet zahvaljujući njoj upoznao London Road, Dublin Street i Jamaica Lane, Samantha Young sada nas vodi u India Place, s pričom o još jednoj izvanserijskoj ljubavi... I više od svega − povjerenju.

Pet dugih godina Hannah Nichols nije vidjela Marca D’Alessandra. A bio je jedini kojeg je ikada voljela i prvi muškarac kojem se podala. Iste te jedine njihove zajedničke noći prepune strasti Marco je nestao i ostavio za sobom i nju, i svoj dotadašnji život, i Škotsku.

Život mlade i perspektivne djevojke ostao je ukopan u tom jutru kad je shvatila da je sama, i danima u kojima njega nije bilo blizu da s njom podijeli sav bol koji je uslijedio. Godinama Hannah nije bila u stanju krenuti dalje, riješiti se bola, zbližiti se s drugim muškarcem – strahovi i brojna pitanja bili su joj prevelik teret.

I kad ih sudbina ponovo spoji i Hannah se jedva nekako odvaži pustiti Marca u svoj život, jedna za drugom, razotkrivaju se sve Marcove tajne...

Samantha Young rođena je u Stirlingshireu u Škotskoj. Diplomiravši na edinburškom sveučilištu, vraća se u rodni grad, gdje od 2011. godine objavljuje romane za tinejdžere. Njezin prvi roman za odrasle "Dublin Street" munjevito osvaja vrhove top-lista i postaje svjetski bestseler.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –