Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandra Anne Taylor

Skrivena moć vaših prošlih života : Otkrijte kod svoje svijesti

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 03/2016.
  • 266 str., meki uvez
  • ISBN 9789533047713
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jeste li se zapitali zašto je neke životne obrasce bilo toliko teško promijeniti? Razlozi su možda kodirani u vašoj vječnoj prošlosti – u karmičkim izvorima uspostavljenim prije mnogo života. Možda se stalno borite s financijskim problemima, izgubili ste nadu da ćete ikad naći pravu ljubav ili vas opterećuje ovisnost koju ne uspijevate pobijediti. Moguće je da ti današnji problemi proizlaze iz prošlih života. Nepoznati događaji iz prošlosti mogu čak prouzročiti kronične bolove, prekomjernu tjelesnu težinu ili nedostatak samopouzdanja. No ti izvori iz prošlih života ne moraju ostati tajni – zapravo, više uopće ne moraju utjecati na vas!

Autorica u knjizi "Skrivena moć vaših prošlih života" istražuje energiju karme i reinkarnacije te otkriva da vaša vječna svijest može postati kodirana i utjecati na vašu današnju sudbinu. Duboko u vašem životu jedinstveni je kôd emocija i informacija koji možda usmjerava vašu današnju sudbinu, no možete otkriti koja karmička iskustva utječu na vas te ih izmijeniti tako da vas istinski iscijele i promijene.

Kad to postignete, moći ćete otpuštati nepoznate prepreke koje su vam stajale na putu, iscjeljivati karmičke odnose i privući novu ljubav te otkloniti negativne obrasce i otvoriti svoj život novim i većim uspjesima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –