Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Guillaume Musso

Zov anđela

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Jelena Butković
  • 03/2016.
  • 332 str., meki uvez
  • ISBN 9789533490113
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Je li i vama mobitel postao poput dnevnika? Povjeravate li mu brojeve dragih osoba, fotografije, razgovore... najskrivenije tajne?

New York, zračna luka Kennedy. U dvorani za ukrcaj vlada neopisiva gužva. Jedan muškarac i jedna žena slučajno se sudare. Izvrijeđaju jedno drugo i nastave svojim putom. Madeline i Jonathan nisu se poznavali, nisu se nikada prije sreli. Ukrcali su se u svoje zrakoplove i sletjevši shvatili da su zamijenili mobitele. Dijeli ih deset tisuća kilometara; ona ima cvjećarnu u Parizu, a on vodi restoran u San Franciscu.

Znatiželjni, počnu pretraživati sadržaj mobitela koji se zatekao kod njih. Indiskretno pregledavaju fotografije, čitaju poruke i dokumente. Međutim, nesputana radoznalost dovest će ih do zapanjujućeg otkrića: shvatit će da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje vjerovali da će ostati zauvijek skrivena...

Priča koja se može dogoditi svima. Roman sa zahtjevnim kriminalističkim zapletom i prava ljubavna priča. - France Info

Roman koji se čita u jednom dahu i do kraja ne znamo kako će završiti! - L’Express

Guillaume Musso, jedan od najprodavanijih suvremenih francuskih pisaca, rođen je 1974. u gradu Antibes na Azurnoj obali. Već svojim prvim romanom, trilerom „Skidamarink“ (2001.) osvojio je francusko tržište a njegovi su romani prevedeni na 36 jezika i prodani u više od 19 milijuna primjeraka. Kao mlad, otišao je u New York i radio razne poslove, zatim se vratio u Francusku i završio studij ekonomije koju i predaje u školi. Nakon prometne nesreće koju je doživio, Mussoa je zaintrigiralo iskustvo bliske smrti i u svojim romanima često preispituje nedokučive igre sudbine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –