Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Megan LeBoutillier

"Ne" je potpun odgovor : O važnosti osobnih granica

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Jasna Rodić
  • 10/2018.
  • 212 str., meki uvez
  • ISBN 9789535200642
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Dopuštate li da vas drugi gaze? Utječu li drugi u velikoj mjeri na ono što činite, govorite ili osjećate? Gutate li gnjev? Ako je vaš odgovor na ova pitanja pozitivan, ovo je knjiga za vas. Vjerovali ili ne, "NE" je potpun odgovor i imate pravo upotrijebiti ga kad god se ukaže potreba za tim, bez straha ili krivnje. Mnogi među nama ne usude se reći "ne" jer su nam osobne granice postale tako propusne da gotovo i ne znamo gdje to prestajemo biti mi, a gdje počinju drugi ljudi. Ova korisna knjiga pomoći će vam u oslobađanju vaše unutarnje snage.

Na osnovi primjera iz svoga života i iskustva drugih ljudi autorica objašnjava što su to osobne granice, što i tko ih ugrožava te kako ih možemo ojačati. Knjiga "Ne je potpun odgovor" ohrabrit će sve koji žele naučiti kako biti ravnopravni u komunikaciji i odnosima s drugima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –