Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
ChaSeo Rules

Čudesni brojevi

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Jasna Grubješić
  • 11/2018.
  • 252 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789535200390
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Veliki korejski bestseler o terapiji brojevima za rješavanje brojnih zdravstvenih problema i uspostavljanje opće životne ravnoteže i zadovoljstva

Umorni ste i ujutro se osjećate slomljeno, izloženi ste stresu, imate problema s koncentracijom i pamćenjem, muči vas nesanica ili problemi s očima i kožom? Jeste li znali da vam za rješavanje takvih problema mogu pomoći brojevi?

Veliki korejski bestseler "Čudesni brojevi" u svojoj je domovini postigao nevjerojatan uspjeh i velikom brzinom proširio se ostatkom svijeta. Utemeljena na drevnoj kineskoj medicini i najnovijim neuroznanstvenim istraživanjima i dokazima, ova knjiga predstavlja nam novu prirodnu metodu iscjeljivanja.

O čemu je zapravo riječ? Skupina korejskih znanstvenika utvrdila je da se izgovaranjem određenih nizova brojeva – bez obzira na jezik – aktiviraju određena područja u mozgu koja potiču promjene te utječu na kvalitetu našeg života i zdravlja. Izgovaranje brojeva nije samo način na koji se borimo protiv tjelesnih tegoba, već alat za promjene i poboljšanje životne rutine. Ritmički izgovarajući brojevne nizove možemo ubrzati metabolizam, poboljšati rad živčanog sustava, koncentraciju i pamćenje, riješiti se nesanice, uspostaviti hormonski balans, ojačati imunosni sustav i općenito pozitivno djelovati na zdravlje svoga tijela i uma.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –