Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Grisham

Posrednik

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Damir Biličić
  • 02/2006.
  • 272, meki uvez
  • ISBN 9532203761
  • Cijena: 3.85 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Joel Backman nekoć je bio iznimno moćan čovjek. Kao odvjetnik specijaliziran za sklapanje poslova (“posrednik” iz naslova), zarađivao je desetak milijuna dolara godišnje i mogao otvoriti svaka vrata u Washingtonu. Tako je bilo sve dok se nije namjerio na posao koji je i za njega bio prevelik: prodaju pristupa najmoćnijem sustavu satelitskog nadzora na svijetu. Kinezi, Rusi, Izraelci, Saudijci i tko zna tko još naumili su se po svaku cijenu dokopati Backmanove robe – prisilivši ga da pronađe spas u jedinom sigurnom utočištu koje mu je preostalo: u američkom saveznom zatvoru.

Kad ravnatelj CIA-e nagovori pritiješnjenog predsjednika da Backmanu dade oprost, posrednik se neočekivano zatječe na slobodi – kao meta svima onima koji još uvijek žele njegovu tajnu. Prepušten samo svojoj domišljatosti, nekadašnji lovac postaje lovina…

Najvećim dijelom smješten u Italiji, najnoviji roman Johna Grishama zaintrigirat će njegovu brojnu publiku razmjerima svoje priče, najglobalnije u autorovu opusu. Ali u jedno se mogu pouzdati: "Posrednik" nam donosi Grishama u punoj formi, uzbudljivog i napetog do samoga kraja, ravnog svakom prijašnjem vrhuncu njegova pripovijedanja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –