Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vladan Desnica

Hotimično iskustvo : Diskurzivna proza Vladana Desnice 2

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 08/2006.
  • 400 str., tvrdi uvez
  • ISBN 953201537X
  • Cijena: 33.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U drugom tomu knjige "Hotimično iskustvo – diskurzivna proza Vladana Desnice" objavljena je raznolika građa, za autorova života objavljena i neobjavljena: intervjui i razgovori vođeni u različitim situacijama (nakon javnih predavanja, zakazani i spontani itd.), dio iz autorove zaostavštine pri čemu se mora naglasiti da su objavljena samo dva teksta iz inače bogate korespondencije, jer je korespondencija građa koju tek treba prirediti.

Prvi je dio knjige tako "rezerviran" za autentičan autorov glas, a drugi za sve one sadržaje koji upućuju na primarni autorov stvaralački kontekst (popis kućne biblioteke, popis njegove fonoteke) te opisuju autorove diskurzivne tekstove – popis autora koje je Desnica spominjao u svojim diskurzivnim tekstovima, indeks pojmova u preciznom metajezičnom značenju, ali i popis autorovih izraza kojima se služio u svojoj diskurzivnoj prozi, bibliografija autorovih diskurzivnih tekstova, bibliografija radova o Desničinim diskurzivnim tekstovima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –