Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cecelia Ahern

P.S. volim te

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Zrinka Pavlić
  • 11/2006.
  • 382 str., meki uvez
  • ISBN 9531203016
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prvijenac mlade irske autorice Cecelije Ahern odmah je po objavljivanju zasjeo na ljestvice najprodavanijih naslova, a do sad je preveden u 55 zemalja svijeta. "P.S. volim te" priča je o dvoje mladih ljudi čiju sreću prekida nenadana smrt. Međutim, smrt ne znači i kraj ljubavi, jer prava ljubav nikada ne umire...

Holly i Gerry imali su savršen život – sretno oženjeni, živjeli su u Dublinu blizu svoje obitelji i prijatelja, dobro su s zabavljali, ukratko – svijet im je bio pod nogama. Ili su tako mislili. Kada je Gerry umro, Holly je mislila da ne može nastaviti živjeti bez njega. Dan prije svojega tridesetog rođendana, čovjek koji joj je bio ljubavnik i najbolji prijatelj napustio ju je. Ali Gerry je obećao uvijek biti uz Holly. I bio je. Ostavio joj je poruke. Holly svakoga mjeseca čita novu...

Ovaj je roman bio najprodavaniji prvijenac u Irskoj i najprodavaniji roman prema ljestvici Sunday Timesa. Ubrzo je postao bestseler u cijelome svijetu, a na njemačkim je top listama ostao 52 tjedna.

"P.S. volim" te bio je i na listi za nagradu IMPAC Dublin Literary Award te za nagradu British Book Award. Tvrtka Warner Brothers otkupila je prava za snimanje filma prema predlošku ovoga romana.

Cecelia Ahern irska je spisateljica čiji se romani prevode u više od 40 zemalja svijeta te su prodani u više od 25 milijuna primjeraka. Prema njezinu prvijencu „P. S. Volim te“ snimljen je film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama, a prema romanu "Na kraju duge" film s Lily Collins i Samom Claflinom u glavnim ulogama. Dosad je na hrvatski prevedeno 13 njezinih romana i jedna zbirka priča.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –