Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cecelia Ahern

Mjesto zvano Ovdje

  • Nakladnik: Profil
  • 04/2012.
  • 328 str., meki uvez
  • ISBN 9789533194424
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kako bi se to mjesto moglo opisati? To je međuprostor. Kao veliko predvorje koje ne vodi nikamo, kao banket od jučerašnjih ostataka, sportska momčad sastavljena od igrača koje nitko nikada ne bira, majka bez djeteta, tijelo bez srca. Gotovo je stvarno, ali ne u potpunosti. Dupkom je puno osobnih predmeta, a opet je prazno jer nema vlasnika koji ih vole.

Otkako joj je prije dvadeset godina nestala kolegica iz razreda, Sandy Shortt bila je opsjednuta nestalim stvarima. Traženje je postalo njezina slavna zadaća - bilo da je riječ o čarapi koja je nestala u pranju, zametnutim ključevima automobila ili nečem ozbiljnijem, poput osobe koja je nestala iz vlastita života. Sandy je posvetila život potrazi za nestalim ljudima i pružanju plamička nade ucviljenim obiteljima.

Jack Ruttle jedan je od tih očajnih ljudi. Prošla je godina otkako je njegov brat netragom nestao. Misleći da bi Sandy Shortt mogla biti odgovor na njegove molitve, Jack se daje u potragu za njom.

Ali kad i sama Sandy nestane, nabasat će na mjesto - i ljude - koje je tražila cijeloga života. Naći će se u drugome svijetu, odijeljena od svojih voljenih i doma od kojeg je toliko dugo bježala. Sandy će se uskoro vratiti staroj navici - traženju. Ali ovoga puta očajnički traži put kući...

Cecelia Ahern irska je spisateljica čiji se romani prevode u više od 40 zemalja svijeta te su prodani u više od 25 milijuna primjeraka. Prema njezinu prvijencu „P. S. Volim te“ snimljen je film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama, a prema romanu "Na kraju duge" film s Lily Collins i Samom Claflinom u glavnim ulogama. Dosad je na hrvatski prevedeno 13 njezinih romana i jedna zbirka priča.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –