Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Nicholls

Glumac na čekanju

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Božica Jakovlev
  • 04/2007.
  • 324 str., meki uvez
  • ISBN 9789532204544
  • Cijena: 5.18 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nedavno razvedeni glumac Stephen C. McQueen (ni u kakvom srodstvu sa slavnim glumcem) nadaren je čini se samo za lošu sreću. Promašeni brak, karijera koja je zapela, udaljena kći, grozan minijaturni stančić u predgrađu Londona – svi patetični elementi kao da padaju u sjenu najnovije nesretne okolnosti: prisutnosti Dvanaestog najseksepilnijeg muškarca na svijetu, Josha Harpera.

Josh je zvijezda biografske drame o Lordu Byronu – a Stephen njegova alternacija. Ne samo da je Josh fantastično, nevjerojatno zgodan, s međunarodnom karijerom i neporecivim talentom, Josh je i iznenađujuće otporan. Bez obzira na cjelonoćna opijanja, u stanju se na pozornici pojaviti ni minute ne kasneći, svjež i odmoran. Stephen sumnja da će ikada dobiti šansu uskočiti u ulogu Byrona o kojoj je oduvijek sanjao, a kad postane apsolutno siguran da Josha ne može više prezirati, upoznat će njegovu duhovitu i prekrasnu ženu… i otkriti kako mu se sviđa. Uhvaćen između tinjajućih osjećaja prema Nori, Joshovih nemogućih zahtjeva i dugogodišnje želje za karijerom u šoubiznisu, Stephen mora donijeti nezahvalnu odluku: ljubav ili slava.

Nesretan momak, arogantna superzvijezda s nizom ovisnosti i udana seksi žena čine nisku zanimljivih likova koje ugledni britanski scenarist spaja u ovoj duhovitoj i zabavnoj romantičnoj komediji. "Glumac na čekanju" roman je za sve one koji su barem jednom u životu bili ostavljeni sa strane. S izvanrednim stilom i humorom, David Nicholls otkriva kako neki ljudi nikako ne mogu izaći iz pozadine zbivanja. No to ne znači da ne mogu dobiti curu, zar ne?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –