Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Wendy-O Matik

Redefiniranje naših odnosa : Smjernice za odgovorne otvorene odnose

  • Nakladnik: Što čitaš?
  • Prijevod: Sunčica Radić
  • 10/2008.
  • 52 str., meki uvez
  • ISBN 9789537200107
  • Cijena: 6.64 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Redefiniranje naših odnosa" intrigantna je i korisna knjižica koja uvodi u beskrajne mogućnosti otvorenih odnosa. U društvu u kojem je monogamija bogom dani presedan i jedina prihvatljiva ljudska priroda, ona je više nego dobrodošla.

Knjiga pobija predrasude o otvorenim odnosima kao neodgovornim i površnim, te pokazuje kako upravo za njih treba maksimum odgovornosti, preispitivanja, iskrenosti i razgovora. Bit takvih odnosa je istinsko prijateljstvo utemeljeno na neograničenom povjerenju koje ne prestaje bez obzira na promjene unutar tog odnosa.

Ako stvarno volimo nekog, taj odnos se nikad ne prekida, samo se razvija u drugačijim smjerovima i te osobe na drugačije načine i dalje sudjeluju u našim životima. Na taj način nema povrijeđenih, ni ostavljenih.

Wendy-O Matik iz vlastitog iskustva i iz iskustva svojih prijatelja pokazuje kako monogamija nije jedina, već samo jedna od mogućnosti i da s onu stranu ogledala postoji širok spektar varijacija kojima su jedini preduvjeti povjerenje i ljubav. „Ako se pita skeptika ili sumnjičavca može li ne-monogamni odnos funkcionirati, odgovor je ne.“

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –