Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jacob Liberman

Skinite naočale i progledajte

  • Nakladnik: AGM
  • Prijevod: Dragan Koruga
  • 11/2010.
  • 259 str., meki uvez
  • ISBN 9789531743914
  • Cijena: 18.85 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ova knjiga, koju je Jacob Liberman prvotno naslovio „Vidjeti“, mnogo je više od savjeta bivšeg optometričara vezanih uz vid. Ona predstavlja duboko transformiran pristup širem području vida. Ljudska vrsta prolazi kroz dosad nezabilježenu tranziciju , a među tim promjenama i proširenje čovjekove percepcije preko ograničenja koja predstavlja pet osjetila.

„Skinite naočale i progledajte“ pokazuje kako da se oslobodite pomoći leća, kako da izgradite samopuzdanje i svjesnost te kako da otvorite svoj unutarnji i vanjski vid kako biste jasnije vidjeli.

Jacob Liberman, međunarodno priznati autor na polju holističke skrbi za vid, objašnjava kako je većina problema s vidom posljedica nesvjesne odluke da „zatvorite svoje oči“ pred emocionalnim neugodnostima ili boli i kako kontaktne leće sa sve većom dioptrijom samo potiču vid da se još više povuče.

Maknuvši leće i vježbajući tehniku svjesnosti daha i pokreta da se pomakne vaša percepcija, možete reintegrirati izvorni lom u sustavu um/tijelo. Pristup dr. Libermana može vam pomoći da se pridružite tisućama koji su napustili krug samoporažavanja i slabog vida. Njegove „vježbe“ koje se zapravo sastoje od igre, dodiruju inteligenciju kojoj intelekt ne može pristupiti.

Ova knjiga govori o proširenom iskustvu „vida“ to jest daje širi kontekst vida u kojemu se uspostavlja očni vid. Ona je korisna za sve pojedince čija svijest o sebi nadilazi identitet izgrađen na vlastitim tjelesnim sposobnostima, a ne samo za osobe koje nose naočale.

***

Dr. Jacob Liberman doktorirao je optometriju na fakultetu Souther College of Optometry, a dodjeljen mu je i doktorat iz znanosti o vidu za njegov pionirski rad na području fototerapije. Bivši je predsjednik Koledža sintoničke optometrije, a trenutno je predsjednik uprave Universal Light Technology, Ltd. sa sjedištem u Aspenu u Coloradu, koja se bavi istraživanjem, razvojem i edukativnim seminarima na području fototerapije i fototerapijskih uređaja.

Od 1973. godine dr. Liberman je učinkovito primijenio svoje metode na više od trideset tisuća pacijenata, a putem brojnih predavanja i seminara svoja je otkrića podijelio sa tisućama sudionika diljem svijeta.

Dr. Jacob Liberman pionir je na području terapijske primjene svjetlosti i boje te njihova odnosa s ljudskom sviješću i osobnom preobrazbom. Njegova prva knjiga „Svjetlost: lijek budućnosti“ ( Zagreb, AGM 2009. ) smatra se pionirskim djelom na području tehnologije prosvjetljenja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –