Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dale Carnegie

Kako prevladati zabrinutost i stres : Na poslu i u privatnom životu

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Tvrtko Štuka
  • 05/2012.
  • 368 str., meki uvez
  • ISBN 9789533043661
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prekomjerne brige i kontinuirani stres mogu nas neprimjetno obuzeti i zavladati našim životima, pretvarajući ih tako u noćnu moru iz koje se teško budimo. Oduzimaju nam energiju, kvare entuzijazam te nas dovode do fizičkog i mentalnoga sloma, a često su i uzročnici mnogih bolesti poput astme, alergija, srčanih tegoba i visokoga tlaka.

Zabrinuti um zbunjen je i podijeljen. U takvome stanju donosimo loše odluke, nedovoljno dobro procjenjujemo i teško se nosimo sa zahtjevima i izazovima koje svakodnevni život pred nas postavlja.

Knjiga Dalea Carnegieja "Kako prevladati zabrinutost i stres" sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati naš um tako da radi za nas. Ona nam pomaže konstruktivno organizirati misli, stvoriti harmoniju u privatnom i poslovnom okružju te unijeti više mira, ljepote, ljubavi i razumijevanja u svakodnevicu. Otkriva nam i tajne pretvaranja vlastite misaone tame u svjetlo samospoznaje te ističe važnost njegovanja unutarnje vjere za buđenje istinske snage duše – one koja će nam, u konačnici, pomoći da se oslobodimo svih negativnih osjećaja koje zabrinutost i stres mogu prouzročiti.

***

Dale Carnegie
američki je predavač, autor i utemeljitelj brojnih tečajeva iz područja samoaktualizacije, govorništva, usvajanja interpersonalnih vještina i prodaje. Napisao je nekoliko knjiga koje su u vrijeme objavljivanja bile bestseleri, a njegova knjiga How to Win Friends and Influence People proglašena je 2002. godine najboljom poslovnom knjigom dvadesetog stoljeća.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –