Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Grički dijalog ×

Najava • 07.12.2009.

Grički dijalog : Je li uspješan brak između domaćeg filma i proze?

U ponedjeljak, 7. prosinca 2009. u 19 sati, u knjižari Profil Megastore u Zagrebu, održat će se tribina 'Grički dijalog' na temu "Je li uspješan brak između domaćeg filma i proze?“. O toj i drugim temama ragovarat će Dalibor Matanić, Damir Karakaš, Tomislav Šakić i Tomislav Zajec.
Najava • 23.10.2009.

Grički dijalog : Treba li književnost biti zabavna, a književnici zabavljači?

"Treba li književnost biti zabavna, a književnici zabavljači?" tema je tribine 'Grički dijalog' koja će se održati u ponedjeljak, 26. listopada 2009. u 19 sati u zagrebačkom Profil Megastoreu. O estradizaciji književnosti i drugim temama raspravljat će moderatorice Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić i njihovi gosti: Tatjana Jukić, Marinko Koščec, Sanja Pilić i Goran Tribuson.
Najava • 15.06.2009.

Grički dijalog : Pun (nam je) kufer tribina! (Iliti: tribina o tribinama)

U ponedjeljak, 15. lipnja 2009. u 19 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu, održat će se tribina 'Grički dijalog' na temu: "Pun (nam je)  kufer tribina! (Iliti: tribina o tribinama). Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić ugostit će voditelje tribina: Hrvoja Kovačevića, Ognjena Strpića i Kristijana Vujičića; urednicu na 3. programu Hrv. radija Biljanu Romić i novinara Gordana Dunačeka.
Najava • 30.03.2009.

Grički dijalog : 'Novi ženski spisateljski val - književnost bez inhibicija?'

U ponedjeljak, 30. ožujka 2009. u 19 sati, u knjižari Profil Megastore u Zagrebu održat će se tribina "Grički dijalog" na temu 'Novi ženski spisateljski val - književnost bez inhibicija. Moderatorice Jadranka Pintarić i Jagna Pogačnik ugostiti će autorice romana o kojima će biti riječi: Sanju Bilić, Anu Ðokić, Stelu Jelinčić, Marinu Šur Puhlovski i Ingrid Šafranek.
Najava • 23.02.2009.

Grički dijalog : Samo mrtav pisac dobar je klasik?

"Samo mrtav pisac dobar je klasik?" tema je novog ciklusa tribine 'Grički dijalog' koja će se održati u ponedjeljak, 23. veljače 2009. u 19:00 sati Profil Megastore-u u Zagrebu. O temi klasika u književnosti raspravljat će moderatorice Jadranka Pintarić i Jagna Pogačnik te njihovi gosti: Zoran Ferić, budući klasik Mirko Kovač, živući klasik i Andrea Zlatar, p(r)oučavateljica klasika.
Najava • 31.01.2008.

Grički dijalog : 'Imamo li novo muško pismo?'

U Hrvatskom društvu pisaca (Basaričekova 24) u Zagrebu, četvrtak, 31. siječnja 2008. u 19 sati, održat će se novi ciklus tribina "Grički dijalog" na temu: Imamo li novo muško pismo? O novoj muškoj prozi i drugim temama raspravljat će: Roman Simić Bodrožić, Ivica Prtenjača, Delimir Rešicki i Krešimir Pintarić.
Najava • 29.11.2007.

Grički dijalog : Može li se brendirati pisca?

U Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, u četvrtak, 29. 11. 2007. u 19 sati održati će se novi ciklus tribina "Grički dijalog", koji se bavi aktualnim književnim, ali i širim kulturnim temama. Na tribini će se raspravljati o mnogim "vrućim" pitanjima vezano uz temu: Može li se brendirati pisca? Gosti su zanimljivi, tema svježa i aktualna a Basaričekova na broju 24!
Najava • 15.11.2007.

Grički dijalog : Jesu li sajmovi doista korisni za knjigu?

U Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, u četvrtak, 15.11.2007. održati će se drugi po redu ciklus tribina "Grički dijalog". Tema ove tribine je aktualna i poželjna, a glasi: Jesu li sajmovi doista korisni za knjigu? Na njoj će se raspravljati o svrsi našeg najvećeg sajma knjiga, Interlibera, o sajmu u Frankfurtu, Leibnitzu, Beogradskom sajmu knjiga te o budućosti sajmova knjiga uopće.