Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Carol K. Anthony

Vodič za I Ching : Drevno umijeće proricanja

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Zvjezdana Kastrapeli
  • 11/2017.
  • 314 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571035
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Novo izdanje traženog klasika o I Chingu.

I Ching ili Knjiga promjena predstavlja filozofski sustav koji se koristi već 5000 godina. Dok se zapadnjačko gledište uglavnom temelji na logičkom i mentalnom pristupu životu, savjeti I Chinga daju nam do znanja da je u nama pohranjena unutarnja istina u koju se možemo osloniti u rješavanju svih bitnih pitanja.

Koristite I Ching kao knjigu mudrosti za razmišljanje o sebi i svijetu, te kao vodič u svakodnevnom življenju u čijim se savjetima zrcali mudrost kozmičkog poretka i zakona promjene.


Najcjenjeniji prijevod I Chinga je onaj Richarda Wilhelma od kojeg polazi i Carol K. Anthony, koja se svojom interpretacijom ističe među vodećim svjetskim stručnjacima za I Ching. Autorica ovog priručnika daje svoje cjelovite komentare 64 heksagrama i 384 crta I Chinga te objašnjava filozofiju i primjenu ovog sredstva za proricanje. Iako postoje brojni prijevodi i tumačenja I Chinga, Carol Anthony je iznenadila svjetsku publiku svojim djelom koje je ubrzo postalo klasik.

Čitatelji će u knjizi "Vodič za I Ching : Drevno umijeće proricanja" pronaći poticaj za razmišljanje o sebi i svijetu i vodič u svakodnevnom žiljenju. U njegovim se savjetima zrcali mudrost kozmičkog poretka i zakona promjene.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –