Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nemanja Bojanić Ranko Rajović Vuk Rajović

Branko i Stanko u svijetu atoma

  • Nakladnik: Harfa
  • 11/2018.
  • 208 str., meki uvez
  • ISBN 9789537351649
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga "Branko i Stanko u svijetu atoma" prikazuje kako se kompleksne i katkad teške lekcije za učenike osnovne škole mogu prikazati na jednostavan i zabavan način. Zanimljiva je i djeci i odraslima, i laka za čitanje, s puno riječi koje se rjeđe koriste tako da objedinjuje nekoliko stvari: kreativnost, učenje osnovnih pojmova iz kemije, učenje osnovnih NTC tehnika koje zagovaraju učenje kao oblik igre, istraživanja, razmišljanja, zaključivanja i pronalaženja novih stvari.

Vuk i Nemanja (Rajović) godinama su pratili i učili NTC metode, odrastali su uz "Gospodare prstenova" i "Zagonetne priče" te napravili nešto novo i originalno.

Knjiga će imati i svoju praktičnu vrijednost jer postoji potreba za ovakvim načinom pripovijedanja budući da djeca pokazuju sve veći otpor prema školi. Učenje napamet je stresno, gradivo je sve obimnije, učenici sve rjeđe čitaju lektiru ... Sve su to jasni pokazatelji da moramo mijenjati pristup u radu s njima. Učenje mora biti poput igre u kojoj učenici usput i nenametljivo uče, saznaju, razmišljaju i tako lakše pamet i povezuju naučeno.

dr. Ranko Rajović - autor NTC programa

Ranko Rajović, doktor interne medicine, dugogodišnji je predsjednik Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ov suradnik na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja. Osnivač je Mense Srbije i Nikola Tesla centra - Odsjeka za darovitu djecu. Autor je NTC-sustava učenja, inovativnog programa koji pomaže djeci da što u većoj mjeri dosegnu svoje biološke potencijale.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –