Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Paolo Oddenino Paris

Inicijacijski put : I Martin mi predstavi Isusa

  • Nakladnik: Naklada Antares
  • Prijevod: Helena Smiljanić
  • 06/2008.
  • 310 str., meki uvez
  • ISBN 9789535512806
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Inicijacijski Put" je svjedočenje o lnicijaciji koju je Martin, učitelj Esenske tradicije, na originalan način prenio Paolu Oddeninu Parisu, bez primjene didaktičnih metoda ili kulturoloških oslonaca. To je lnicijacija proživljena kroz začudujuće epizode, ponesna iskustva i trenutke veselja i dobrog raspoloženja.

Radi se o brzom slijedu događaja kroz koje autor svaki put otkrije nova područja svjesnosti, a iznenadno i lik Isusa, predstavljenog kroz prizmu "Inicijacijskog Puta".

"Martin je", pripovijeda Paolo, "bio vulkan ideja, neprestana erupcija manifestacija moći, osoba koja je voljela život u svim svojim oblicima, koja je u njemu znala prepoznati poruke Duha i najistančanija učenja, kao i njegove smiješne i zabavne strane."

U ovom su djelu opisani najvažniji koraci u Inicijaciji, epizode i modaliteti koje je naučnik slijedio kako bi mogao prodrijeti u taj misterij, razotkriti ga, a njegovu srž prenijeti drugima koji namjeravaju krenuti istim putem.

Priča je ispričana originalnim pripovjedačkim stilom i u njoj se glavni lik transformira, preu­zima različite uloge i ponašanja kako se ne bi zatočio u kristaliziranom predstavljanju samoga sebe, što bi mu onemogučilo da se vine u beskrajni prostor slobode.

Priča o Putu nastavlja se u knjizi "Modrečarolije i ružičaste magije".


+++

Paolo Oddenino Paris diplomirao je psihologiju, ima doktorat iz Kratkotrajnih psiho­terapija i osam specijalizacija. Docent je kliničke psihologije. Više od dvadeset godina bavio se psihoterapijom koristeći originalne načine istraživanja i terapije. No prije svega, sedam je godina slijedio učenja svog Učitelja Martina, o kojem govori u ovoj knjizi i koji ga inspirira cijeli život.

1990. godine osniva „New Rebirthing System", a 1993. strukturira i širi tehnike i filozofiju „Paris Energy Method-e", koja danas samo u Italiji ima više od dvanaest tisuća sljedbenika. Podučavao je na raznim sveučilištima u Italiji i u svijetu. Više od trideset godina vodi istraživačku grupu. Autor je brojnih tečajeva o osobnom razvoju i putuje svijetom držeći konferencije i seminare. Voli klasičnu glazbu, jazz i akrobatsko letenje. Ne voli lažljivce, neodgovorne, amatere i dosadnjakoviće.

Osim ove knjige napisao je „Beskrajna buđenja", „Tehnike samoozdravljenja i duhovnog buđenja" i „Modre čarolije i ružičaste magije", koje će uskoro biti prevedene na hrvatski jezik.

Razgovor s autorom čitajte na OVOM linku!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –