Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
George Mateljan

Mršavljenje bez dijete : Zdravo mršavljenje s najzdravijim namirnicama svijeta

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 06/2012.
  • 244 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572261
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Novija su istraživanja pokazala da su Hrvati među najpretilijim narodima u Europi, a osobna iskustva govore da restriktivne dijete rijetko donose trajnu vitkost. No, George Mateljan, uspješni američki poduzetnik hrvatskih korijena, ima i za to odgovor.

Na temelju svjetski priznatog sveobuhvatnog priručnika enciklopedijskih razmjera, "Najzdravije namirnice svijeta", osmislio je program za mršavljenje bez dijeta koji će osobama koje se bore s viškom kilograma pomoći da postignu i zadrže vitku liniju, a da pritom mogu uživati u ukusno pripremljenim najzdravijim namirnicama svijeta.

Knjiga Mršavljenje bez dijete pravi je saveznik želite li uistinu misliti što jedete!

Mario Valentić

Pristup prehrani kao što je ovaj, koji sa sobom donosi cjelovite promjene življenja, ima puno više pozitivnih učinaka od same fizičke ljepote - jer donosi zdravlje i vitalnost.
Veljko Marton

George Mateljan svjetski je poznati autor i rođeni Splićanin. U potrazi za najzdravijim namirnicama obišao je cijeli svijet, od Italije i Francuske, preko Turske, Indije, Kine i Japana pa sve do Aljaske, Kariba i Meksika. Na  putovanjima je otkrio čudesne namirnice te recepte za raznovrsna jela kojima možete obogatiti svoju prehranu i osjećati se odlično. George je osnivač i bivši vlasnik vodeće kompanije zdrave hrane u SAD-u. Nakon 30 godina uspješnog poslovanja, prodao je kompaniju i preselio se na Havaje, gdje je osnovao zakladu koja financira nezavisna znanstvena istraživanja o utjecaju hrane na ljudsko zdravlje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –