Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Feđa Vukić

Automobil : Jedna povijest

  • Nakladnik: UPI-2M BOOKS
  • 06/2016.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789537703332
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga "Automobil - jedna povijest" Feđe Vukića prvi je popularno znanstveni pregled opće povijesti automobila izvorno napisan na hrvatskom jeziku, pa time čini nezaobilazan dio  svake ambiciozne biblioteke kao najbolji antologijskii uvod u taj važan segment moderne povijesti.

Knjiga je napisana jasno i koncizno, na temelju dugačkog i međunarodno prepoznatog znanstvenog iskustva i ekspertize autora. Bogato ilustrirana, u deset poglavlja, knjiga objašnjava zašto je automobil bio i jest toliko značajan čimbenik kulture te završnim poglavljem opisuje što bi mogla biti budućnost automobila.
Što je doista radio Henry Ford, tko je bio Raymond Loewy, zašto su automobili nekada bilo tako veliki, tko su šampioni auto sporta, kakva je veza automobila i umjetnosti te koja su pravila oglašavanja automobliske industrije, sve to objašnjava ova jedinstvena knjiga u Hrvatskoj.
U njoj je moguće naći obilje korisnih podataka te veliki broj kvalitetnih crno-bijelih i kolor ilustracija od kojih se mnoge po prvi puta objavljuju u Hrvatskoj. Rijetko viđene snimke poznatih povijesnih modela zaintrigirati će kako ljubitelje automobila tako i opću javnost.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –