Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Larí Marí

Armati : Potraga za životnim pozivom

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 03/2017.
  • 264 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531421324
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje povezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva misterij čiji ga trag vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi: "Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!"

Roman "Armati" književnog dvojca Larí Marí treći je nastavak ciklusa "Proza koja liječi", uz prethodno objavljene "Bez ljubavi i mržnje" i "Zlatnog Mjeseca". Novi roman s podnaslovom „Potraga za životnim pozivom“ spoj je lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti, a napisan je kao psihološki triler. Roman je inspiriran istinitim pričama.

Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine. Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i pomažu mnogim klijentima. Njihov prvijenac "Bez ljubavi i mržnje" (Naklada Ljevak, 2014) dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Preveden je na slovenski jezik i u kratko je vrijeme postao regionalno prepoznat. Drugi roman, "Zlatni Mjesec" (Hena com, 2015), nastavio je uspjeh prvog romana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Armati - Larí Marí –

This media could not be embedded.
Please check if the media is allowed to be embedded.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –