Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Angela Marsons

Nijemi vrisak

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Dado Čakalo
  • 06/2018.
  • 362 str., meki uvez
  • ISBN 9789531423069
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Petero ljudi okupi se oko plitkoga groba. Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu... Mnogo godina poslije ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koje je potreslo Black Country. Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta.

Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag. Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno...

Angela Marsons potječe iz malog mjesta Brierley Hill regije Black Country u Engleskoj. Radila je 19 godina kao zaštitarka u šoping-centru, no 2015. je doživjela prekretnicu u svom životu. Nakon 25 godina odbijanja, konačno pronalazi izdavača i uspijeva objaviti tri romana u seriji poduhvata inspektorice Kim Stone. Njezini se romani od tada ne prestaju objavljivati i prevoditi na druge jezike te bilježe višemilijunske naklade.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –