Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sophie Kinsella

Šopingholičarka ima sestru!

  • Nakladnik: Naklada OceanMore
  • Prijevod: Ines Jurišić
  • 03/2005.
  • 331 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9537056252
  • Cijena: 130.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Becky Brandon, glavna junakinja ovog popularnog serijala o neodoljivoj šopingholičarki, nakon urnebesnog vjenčanja, sa svojim uspješnim mužem Lukeom Brandonom odlazi na desetomjesečno romantično putovanje oko svijeta. No, povratak u London znači i povratak u stvaran život koji joj se ne čini nimalo idiličnim.

Nevolje započinju kada pristignu tone stvari koje je oduševljeno nakupovala za njihov novi dom, ali i vrtoglavi računi koji će prisiliti Lukea da joj ograniči budžet na 20 funta dnevno. Bez novca, bez kartica, bez skorog zaposlenja... život joj postaje depresivan, no iznenada joj roditelji otkriju tajnu da ima - sestru!

Becky je u šoku... no još veći šok stiže kada napokon upozna sestru i otkrije da njezina novootkrivena sestra mrzi šoping...

***

Sophie Kinsella bivša je novinarka financijskog časopisa i autorica brojnih bestselera «Tajni snovi jedne šopingholičarke», «Šopingholičarka se udaje», Šopingholičarka u inozemstvu», «Šopingholičarka ima sestru», «Znaš li čuvati tajnu?» i «Božanstvena kućanica»,  zahvaljujući kojima je postala jedna od najpopularnijih britanskih spisateljica. Knjige su joj prevedene na desetke jezika i prodane u milijunskim nakladama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –