Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Scott Kelby

Knjiga o digitalnoj fotografiji : Otkrijte tajne profesionalnih fotografa

  • Nakladnik: MIŠ
  • Prijevod: Tomislav Mance
  • 08/2007.
  • 219 str., meki uvez
  • ISBN 9789536961849
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Scott Kelby, čovjek koji je zauvijek promijenio svijet digitalne fotografije svojim višestruko nagrađivanim bestselerom "Photoshop CS2 za digitalne fotografe", u ovoj knjizi daje odgovor na najvažnije pitanje vezano uz digitalnu fotografiju - kako dobiti snimke profesionalne kvalitete koristeći trikove koje koriste vrhunski profesionalni fotografi.

Evo kako Kelby opisuje premisu na kojoj se temelji ova knjiga: "Recimo da me tijekom snimanja upitate Kako postići da ovaj cvijet na fotografiji bude izoštren, a pozadina mutna. Ne bih vam održao predavanje o fotografiji. Da zaista zajedno snimamo rekao bih: 'Stavi zoom objektiv na fotoaparat, namjesti blendu na f/2,8, fokusiraj cvijet, a zatim pritisni okidač'. Tako je zamišljena ova knjiga : vi i ja zajedno snimamo, ja odgovaram na pitanja, dajem savjete i otkrivam tajne, kao prijatelju - bez preopširnih objašnjenja i stručnih izraza."

U ovoj knjizi nema mnogo teorije, zbunjujućih pojmova i složenih koncepata. U njoj ćete saznati koji gumb treba pritisnuti, koju postavku koristiti i kada je koristiti. S gotovo 200 najstrože čuvanih fotografskih "tajni zanata", uz Kelbyjevu knjigu dobivati drastično bolje, oštrije, živopisnije i profesionalnije fotografije nego ikad prije.

Na svakoj je stranici obrađen određeni koncept koji će vam pomoći da dobijete bolje snimke. Kad god okrenete stranicu, upoznat ćete neku novu postavku koju koriste profesionalci, alat ili trik koji vaš fotografski uradak može pretvoriti u umjetničko djelo.

Naravno, ako se malo potrudite...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Scott Kelby –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –