Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Abbott

AutoCAD : tajne koje treba znati svaki korisnik

  • Nakladnik: MIŠ
  • 12/2007.
  • VII, 446 str., meki uvez
  • ISBN 9789536961911
  • Cijena: 25.88 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Bez obzira na to projektirate li kuće, krajolike ili strojeve, postoje određeni trikovi zanata vezani uz AutoCAD, nepoznati čak i iskusnim korisnicima, uz koje možete postati vještiji, upućeniji i produktivniji.

U ovom praktičnom priručniku naći ćete informacije o prilagodbi AutoCAD-a, primjeni grafičkih standarda, upravljanju bibliotekama simbola, 3D modeliranju i mnoge druge. Upoznat ćete i funkcije koje se koriste u praksi, ali se rijetko spominju u drugim knjigama (kao što su DOS funkcije, skripte i AutoLISP® programiranje).

Na kraju knjige nalazi se kviz u kojemu trebate riješiti konkretne probleme s kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svakodnevnom radu.


Uz pomoć „AutoCAD tajni“

- upoznajte najbolja praktična rješenja i postupke. Je li brže napraviti neprecizan ili precizan crtež? Saznajte zašto biste trebali ozbiljno shvatiti standarde tehničkog crtanja i kako ih primijeniti u AutoCAD-u;

- dođite do informacija kojih nema u drugim knjigama, primjerice, kako brzo izmijeniti tisuće crteža upotrebom skripti i batch datoteka, kako upotrebom Visual LISP® Editora stvarati AutoLISP programe, uklanjati pogreške iz njih i još mnogo toga;

- posve iskoristite AutoCAD-ovo sučelje da biste bili produktivniji;

- pristupite dodatnim sadržajima, uključujući AutoLISP programe, dodatni kôd i pregled ključnih značajki u svakoj verziji AutoCAD-a.


***

Dan Abbott je konzultant, profesor i nagrađivani predavač na konferenciji Autodesk University. Dan je Autodesk Authorized Author and Developer, predaje na sveučilišnoj razini od 1989. godine, a dobio je i tri nagrade za najboljeg predavača na konferenciji Autodesk University .

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –