Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Paul McFedries

Microsoft Windows Vista

  • Nakladnik: MIŠ
  • Prijevod: Tomislav Mance
  • 09/2007.
  • 856 str., meki uvez
  • ISBN 9789536961806
  • Cijena: 39.15 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Microsoft Windows Vista je osmišljena tako da bude što pristupačnija početnicima, što rezultira podrazumijevanim postavkama koje ne nude dovoljnu fleksibilnost u radu, beskrajnim "čarobnjacima" koji nepotrebno kompliciraju zadatke izvedive u dva koraka i sakrivanjem moćnih i korisnih programa iza bezbrojnih dijaloških okvira i izbornika. Da biste mogli posve iskoristiti potencijale Windows Viste, nužan je drukčiji pristup, mimo Vistinih početničkih alata i standardnih metoda.

Knjiga je podijeljena u šest većih cjelina:

I. dio : Svakodnevni rad u Windows Visti

II. dio : Napredni Vistini alati

III. dio : Prilagođavanje i optimiziranje Windows Viste

IV. dio : Windows Vista i Internet

V. dio : Windows Vista i umrežavanje

VI. dio : Dodaci


Ova knjiga ne sadrži opise standardnih tehnika koje je odobrio Microsoft i koje možete naći u svim drugim knjigama o Windows Visti, već opise alternativnih metoda koje rezultiraju većom produktivnošću, upute kako podesiti Vistu da radi upravo onako kako želite te rješenja uobičajenih problema koji se javljaju tijekom rada u Windows Visti i savjete kako ih izbjeći. Usto, dobit ćete razne korisne informacije, upoznati nedokumentirane mogućnosti i alate te saznati činjenice koje će vam pomoći da bolje sagledate stvari.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –