Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Steve Johnson

Adobe Photoshop CS4 : na dlanu

  • Nakladnik: MIŠ
  • Prijevod: Tomislav Mance
  • 04/2009.
  • 516 str., meki uvez
  • ISBN 9789532990133
  • Cijena: 25.88 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U knjizi su opisani svi osnovni i srednje napredni postupci u Photoshopu. "Photoshop CS4 na dlanu" praktični je priručnik uz koji će korisnici naučiti učinkovito raditi u Photoshopu CS4.

Knjiga je osmišljena tako da omogućuje brzo i lako pronalaženje upravo ono što korisnika zanima. Gradivo je izneseno logičnim redoslijedom od jednostavnijih zadataka prema složenijima, a budući da je svaki zadatak predstavljen na najviše dvije nasuprotne stranice, moguće je usredotočiti se na određeni zadatak bez potrebe za okretanjem stranice. Da biste pronašli traženu informaciju, potražite odgovarajući zadatak u sadržaju ili kazalu, a zatim otvorite navedenu stranicu, pročitajte uvod u zadatak, slijedite upute u lijevom stupcu popraćene ilustracijama u desnom stupcu - i to je to!

Ova knjiga nudi sažete upute koje vam korak po korak pokazuju kako obaviti određeni postupak. Svaki skup uputa sadrži ilustracije koje dodatno pojašnjavaju što trebate učiniti, a tekst je popraćen savjetima, tablicama i napomenama osmišljenima da povećaju radnu učinkovitost ili pruže dodatne informacije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –