Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gerlinde Ortner

Bajke koje pomažu djeci : Priče protiv straha i agresije te sve što trebate znati kada ih čitate djeci

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Branka Grubić
  • 04/2010.
  • 138 str., meki uvez
  • ISBN 9789531406635
  • Cijena: 3.97 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga "Bajke koje pomažu djeci" namijenjena je i djeci i odraslima. Dvadesetak terapijskih bajki i pripovijedaka pomoći će djeci u svladavanju nujihovih strahova i problema.

Odrasli će iz ove knjige naučiti kako ispravno reagirati na poremećaje u ponašanju djeteta i bolje ga razumijeti te što činiti (ili nikako ne činiti) kada je riječ o različitim dječjim nestašlucima, neurednosti ili neposlušnosti, ali i o težim poremećajima kao što je noćno mokrenje, mucanje ili teškoće pri uključivanju u dječji vrtić ili školu. Ljubavlju, razumijevanjem, i strpljenjem postići će se iznenađujući rezultati. U osobito teškim slučajevima, ova knjiga može djelotvorno upotpuniti i psihološke savjete.

"Bajke koje pomažu djeci" uputit će vas kako bez ikakve prisile motivirati dijete za promjenu ponašanja. Dvadeset i jednom je problemu posvećena po jedna priča. No, kako je djetetu potrebna pomoć odraslih da bi se ovi poticaji mogli provesti u djelo, ono što o tome trebaju znati roditelji, otkrit ćete u uvodu i komentarima na kraju svake priče.

Kada čitati ove priče?

Ako vaše dijete ne želi ići na spavanje ♦ Ako vaše dijete ima strašne snove ♦ Ako se vaše dijete boji pasa ♦ Ako se vaše dijete boji zubara ♦ Ako je vaše dijete presporo ♦ Ako je vaše dijete neuredno ♦ Ako vaše dijete laže ♦ Ako vaše dijete psuje ♦ Ako je vaše dijete neposlušno ♦ Ako vaše dijete grize nokte ♦ Ako vaše dijete mokri u krevet ♦ Ako vaše dijete muca ♦ Ako vaše dijete ne želi jesti ♦ Ako vaše dijete ne želi ostati u dječjem vrtiću ♦ Ako vaše dijete ometa nastavu ♦ Ako se vašem djetetu rugaju ♦ Ako se vaše dijete nasilno ponaša ♦ Ako se vaša djeca svađaju ♦ Ako vaše dijete želite odgojiti za dobra partnera ♦ Ako vaše dijete želite upozoriti na zaštitu okoline ♦ Ako se vaše dijete suoči sa smrću.

Za djecu od 3 do 7 godina.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –