Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anthony Peake

Ima li života poslije smrti? : Neobična znanost o onom što se događa kad umremo

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vesna Bačić, Hrvoja Heffer
  • 10/2012.
  • 338 str., meki uvez
  • ISBN 9789531412247
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ova je knjiga najneobičniji i najizazovniji model za razumijevanje onoga neizbježnog događaja u životu svakoga čovjeka: smrti.

Mogli biste očekivati da će knjiga s naslovom "Ima li života poslije smrti?" govoriti o zagrobnome životu u drugoj sferi ili možda reinkarnaciji u drugome tijelu. No zapravo Tony Peake misli da mi ne preživljavamo smrt svojih tijela. Naprotiv, tvrdi da uopće ne umiremo, da tjelesna smrt na način na koji je obično zamišljamo zapravo nije moguća.

Iznoseći spoznaje iz suvremene neuroznanosti i kvantne fizike, kao i drevnih kozmologija i mističnih predaja, Peake prikazuje suvislu sliku univerzuma koji od nas doslovno zahtijeva da budemo besmrtni.

Anthony Peake britanski je autor i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za područje fenomena astralnih putovanja, života poslije smrti, lucidnog sanjanja i drugih tema s ruba znanosti. U svojim tumačenjima uspješno spaja mistiku i znanost koristeći spoznaje iz suvremene neuroznanosti, kvantne fizike, te drevnih kozmologija i mističnih predaja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Izvantjelesno iskustvo - Anthony Peake –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –