IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Izdvojeno > Knjige > OPŠIRNIJE
Wayne W. Dyer: Promijenite misli - promijenite život : Živjeti mudrost Taoa
 

Promijenite misli - promijenite život : Živjeti mudrost Taoa

Wayne W. Dyer

prijevod: Iva Ušćumlić Gretić

TELEdisk
6/2008.

431 str. , meki uvez
ISBN 978-953-7039-66-6

cijena: 160,00 kn
 

Autor više svjetskih bestselera s područja samorazvoja, dr. Wayne W. Dyer, osvrnuo se u ovoj izvanrednoj knjizi na stotine prijevoda Tao Te Chinga te napisao 81 upečatljiv esej o tome kako primjeniti drevnu Lao-tzuovu mudrost na današnji suvremeni svijet. Svako poglavlje je zamišljeno s ciljem da se Tao, ili „Veliki put" danas doista i živi.

"Promijenite misli - promijenite život", konačni je proizvod mog jednogodišnjeg istraživačkog puta, kontemplacije i primjene "Tao Te Chinga", knjige mudrosti koja je prevođena više od bilo kojeg naslova na svijetu, uz iznimku "Biblije". Mnogi učenjaci taj kineski klasik smatraju sveukupnom raspravom na temu prirode postojanja, te je on i dalje vrijedan izvor za postizanje načina života koji jamči cjelovitost, radost, mir i ravnotežu.

U manje od 100 kratkih odlomaka „Tao Te Ching", opisuje način života koji je uravnotežen, moralan i duhovan i koji vrijedi za sve aspekte života na Zemlji.

Čitajući „Promijenite misli - promijenite život", otkrit ćete svoj put kroz Lao-tzuovu mističnu i praktičnu filozofiju, kao i sreću izazvanu njenom primjenom u svom životu u današnjem suvremenom svijetu.

Ipak, pouke i istine Taoa moraju se otkrivati i primjenjivati individualno. Tako možete doći do silnog razmišljanja o vlastitom biću. Da, vi ste Tao na djelu. Vaše je biće nastalo iz nepostojanja i vratit će se u nepostojanje. Stoga, zbog maksimalnog uživanja i koristi učinite čitanje ove knjige osobnim putovanjem.

Prvo proučite jedan odlomak ,,Tao Te Chinga" i esej koji slijedi. Zatim provedite neko vrijeme primjenjujući ga, mijenjajući način na koji ste uvjetovani misliti, dopuštajući sebi otvoriti se novom načinu konceptualizacije tih ideja. Konačno, individualizirajte pjesmu pisanjem, zapisivanjem, crtanjem ili izražavanjem sebe na bilo koji način kojemu težite. Na iduću pjesmu prijedite ritmom koji odgovara vašoj prirodi.

MV Info , 23.06.08

| | Croportal

NAJNOVIJE OD ISTOG NAKLADNIKA:
Wayne W. Dyer: Kodeks zdravlja protiv Prehrambenog kodeksa
Kodeks zdravlja protiv Prehrambenog kodeksa
Wayne W. Dyer: Sjeti se tko si
Sjeti se tko si
Wayne W. Dyer: Dečki, odjebite u skokovima
Dečki, odjebite u skokovima
Wayne W. Dyer: Ljudski rode, ustani
Ljudski rode, ustani
 
OD ISTOG AUTORA:
Wayne W. Dyer: Promjena
Promjena
Wayne W. Dyer: Osjećati se dobro
Osjećati se dobro
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
27.02.
25.02.
24.02.
23.02.
22.02.
20.02.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.