Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Esther Hicks Jerry Hicks

Zapanjujuća moć emocija : Neka vas osjećaji vode

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Nenad Maljković
  • 09/2008.
  • 308 str., meki uvez
  • ISBN 9789537039677
  • Cijena: 18.58 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Radovi Esther i Jerryja Hicksa o 'Zakonu privlačenja' priznati su u cijelome svijetu. U ovoj zanimljivoj novoj knjizi oni će nam kroz dojmljiva Abrahamova učenja pomoći razumjeti emocionalnu ljuljačku koju osjećamo u svojoj svakodnevici.

Emocije koje u nekom trenutku svoga života osjećate pokazatelj su vibracijskog odnosa između vas i Vas: vaše vam emocije govore podudaraju li se vaše trenutačno aktivne misli i pripadajuće oda­slane vibracije s vibracijama vašeg razvijenijeg 'izvornog' sebstva ili se ne podudaraju. Kada se ti valovi podudaraju - ili kada su blizu podudaranja - osjećate se prekrasno. Kada se ti valovi ne poduda­raju, ne osjećate se baš dobro. Stoga je svjesnost o vašim emocijama i njihovom značenju od bitnog značaja za vaš svjesni razvoj.

Vrlo jednostavnim riječima rečeno, «vi morate otkriti kako sebi dopuštati zadržavanje koraka s onime u što vas život oblikuje, ukoliko želite ži­vjeti radostan život kojega ste ovamo došli proživjeti».

Naučite kako okončati osjećaj bespomoćnosti u vezi s vlastitim emocionalnim iskustvom i kako započeti stvarati emocionalnu ravnotežu. Osvijestite kako razumjeti baš svaku od mnoštva emocija koje osjećamo svakoga dana, što one znače i kako ih možete učinkovito iskoristiti.

Već desetljećima niti jedan kanalizirani tekst nije izazvao takvu pažnju svjetske javnosti kao poruke Abrahama koje prima Esther Hicks. Esther, uz pomoć supruga Jerryja, poruke je objavila u nekoliko knjiga koje su odmah postale svjetski bestseleri. U srcu ovih učenja leži najmoćniji Zakon Svemira, 'Zakon Privlačenja'. Ono nas uči kako djelovati u najširem smislu ove riječi - kako biti, činiti ili ostvariti bilo kakvu želju koja vam pričinja zadovoljstvo.

Esther i Jerry Hicks drže predavanja o Abraham--Hicksovim učenjima u gradovima širom SAD-a. Hicksovi su do sad objavili preko 700 Abraham-Hicksovih knjiga, kaseta, CD-a, videozapisa i DVD-a. Kod nas je do sad prevedena njihova uspješnica "Traži i bit će ti dano".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –