Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
T. C. Fry, Herbert M. Shelton, David Klein

Moć samoiscjeljenja : Probudite neiscrpnu unutarnju moć vlastitog tijela

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Goran Bosnić
  • 11/2008.
  • 142 str., meki uvez
  • ISBN 9789537039684
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
• Živi organizmi su potpuno samodostatni, nezavisni entiteti. Uz primjereno zadovoljene životne potrebe razvijaju se savršeno zdravi, slobodni od svake bolesti.
• Svi živi organizmi od začeća imaju ugrađen program za potpuno plodan i radostan život.
• Živi organizmi su samoprogramirani da u okolišu za koji su prilagođeni zadovoljavaju sve svoje životne potrebe.
• Svi živi organizmi funkcioniraju po načelima samostalnosti, samoizgradnje, samoobrane, samoočuvanja, samoodržavanja i, u slučaju ozljede ili bolesti, samopopravka i samoizlječenja.
• Sposobnost izlječenja uvijek je u samom živom sustavu.

Jedina moć koja može liječiti je moć koja popravlja; jedina moć koja može popravljati je moć koja stvara. A moć koja stvara sada je moć koja je stvarala od samog početka i koja stvara oduvijek. Moć koja iz oplođenog jajeta izgradi potpuno odraslog pojedinca jedina je moć koja liječi! Liječenje je, stoga, kontinuirana i isključivo intrinzična moć svakog organizma.

Moć i inteligencija koja je stvorila organizam i koja ga održava na životu i u funkciji jedina je moć i mudrost sposobna da tim organizmom upravlja te da ga održava i liječi. Ovladavanje tom velikom unutarnjom moći i oslanjanje na nju rezultira životom blaženstva i zdravlja koji je potpuno lišen bolesti i patnje.

Jednostavne, bjelodane istine proglašene u ovoj knjizi sačinjavaju dugi niz načela koja vam omogućuju da otklonite mnoge nevolje, muke i patnje s kojima se, kao normalna živa osoba, morate suočavati. Znanje o vašim ogromnim unutarnjim mogućnostima lišava vas mnogih mučnih iluzija i dugo njegovanih zabluda. Prepoznavanje istina koje su ovdje iznesene priprema teren za ispunjavanje obaveze koju imate prema sebi i prema drugima: obaveze preorijentiranja i reprogramiranja samoga sebe kako bi ispunili svoju prirodnu društvenu ulogu izuzetnog ljudskog bića koje uživa savršeno zdravlje.

Na putu prema totalnoj dobrobiti i zdravlju stoje brojne ukorijenjene loše navike, fiziološke ovisnosti i pogrešne koncepcije. Čovjek je biće navika - dobrih, loših i neutralnih. Navike su uvjetovane reakcije na kojima počiva naša djelotvornost kao osoba. Navike su sjajne jer one su temelj na kojem su izgrađena napredna ljudska dostignuća. Kao bića koja se može najviše programirati, imamo više »uvjetovanih odgovora« da nas vode do sve viših stupnjeva složenosti od bilo kojeg drugog stvorenja na svijetu.

Uglavnom, naše navike su konstruktivne i pomoću njih se izvanredno dobro snalazimo u ovom svijetu. S druge strane, u našoj osobnoj riznici mnogo je velikih kikseva koji sabotiraju našu dobrobit. Iz svega toga slijedi da nismo bolji od ograničenja našeg samoprogramiranja i da ne možemo ostvarivati bolje rezultate.

Naše programiranje je istovremeno i naša blagodat i naše prokletstvo. U mjeri u kojoj nas vodi ispravno je - blagodat. Onoliko koliko nas veže za pogrešne misaone okvire i iskrivljene nazore, nezdrave postupke, pokvarene i antisocijalne sklonosti te mnoge druge autodestruktivne značajke – programiranje je neprijatelj naše dobrobiti. Ipak, možemo biti sretni što naši umovi poput računala mogu nanovo programirati kako bi bolje radili i ostvarivali vrjednije rezultate.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –