Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Wilcock

Ključ sinkroniciteta : Skrivena inteligencija vodi univerzum i sve nas

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Goran Čačić
  • 08/2014.
  • XIII, 520 str., meki uvez
  • ISBN 9789537903183
  • Cijena: 16.99 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U svojoj prethodnoj knjizi, "U potrazi za Izvornim poljem", David Wilcock osvijetlio je jedan posve nov način razumijevanja našeg svijeta danas. Sada se prihvatio zapanjujućeg istraživanja onoga što leži onkraj – pronašavši dokaze da sve u našem životu ne samo da je povezano, već da utječe na sve drugo.

Uz pomoć povijesti, astrologije i teorije sinkroniciteta između ostalih koncepata, Wilcock pokazuje da unutar vremena postoji jedna skrivena arhitektura, vodeći pojedince i narode kroz sustav prosvjetljenja, što je Joseph Campbell nazvao Junakovim putovanjem. Kao posljedica toga, povijesna zbivanja odvijaju se u šokantno preciznim, ponavljajućim ciklusima vremena.

Kada shvatimo i prepoznamo skrovite zakone ovog naizgled nasumičnog 'sinkroniciteta', dobivamo izvanrednu nit vodilju: kako da na najbolji način vodimo svoj život u ovom nesigurnom i uskomešanom svijetu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –