Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Icke

Sjeti se tko si : Sjeti se "gdje" si i odakle "dolaziš"

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Goran Čačić
  • 07/2013.
  • 600 str., meki uvez
  • ISBN 9789537903084
  • Cijena: 20.17 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

David Icke krči put već više od dva desetljeća te upozorava na nadolazeću svjetsku fašističku/komunističku državu koja se sada razotkriva u televizijskim vijestima te u našem svakodnevnom iskustvu. Izvrgavan je masovnom izrugivanju i nazivan luđakom, ali zbivanja su dokazala, a i dalje dokazuju, da je bio u pravu.

U jednoj knjizi za drugom, usporedo sa širenjem vlastite svijesti, Icke je razotkrio svjetsku mrežu obitelji u pozadini struktura koje vladaju svijetom: bankarstva, biotehnologije, prehrambene industrije, vlasti, medija i farmaceutske industrije. Sve to diže na još više razine razotkrivanja u knjizi "Sjeti se tko si".

Icke zalazi u daleko dublje slojeve bezdana negoli nam to pokazuju naša svakodnevna iskustva posredovana putem pet osjetila. On otkriva pravu prirodu naše stvarnosti gdje nema čvrstoće niti fizikalnosti; tek vibracijska, električna, digitalna i holografska informacijska polja koja dekodiramo u ono što izgleda kao „fizički svijet”.

Icke to naziva „kozmičkim internetom”, a u ovom djelu objašnjava kako je jedna opaka sila "hakirala" kozmički izvor informacija preko „Saturn-Mjesečevog matriksa” i kako nam podastire lažnu stvarnost, tematski vrlo sličnu iluzornom svijetu prikazanom u filmskom serijalu Matriks.

"Sjeti se tko si"
pokriva golemo novo područje jer Icke nalazi poveznice između naizgled nepovezanih ljudi, tema i svjetskih zbivanja kao nikad prije. Odjednom svijet prividne kompleksnosti, misterija i čudnovatosti dobiva savršen smisao.

Ključ je u naslovu. Mi smo porobljeni zato što se poistovjećujemo sa svojim tijelom i svojim imenom, premda su to samo posrednici i simboli onoga što uistinu jesmo – Beskrajne svjesnosti, Beskrajne svijesti. Zatočeni smo u razini pet osjetila i „malenoga ja”, iako smo, u biti, Sve Što Jest, Sve Što Je Bilo i Sve Što Ikada Može Biti.

Da bismo srušili percepcijske zidove Saturn-Mjesečevog matriksa i okončali masovno ropstvo ljudi trebamo se probuditi i spoznati svoj pravi identitet. Iz toga proizlazi sve, ama baš sve.

Sjetimo se tko smo.

Sjetimo se tko smo, 'gdje' smo i odakle 'dolazimo'.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –